Yksityinen perhepäivähoito Varkaudessa

Perhepäivähoito varkaus kodinomainen hoitopaikka-10

Kodinomainen hoitopaikka

Teemme työtä kotonamme, jolloin lapset pääsevät viettämään päivät kodinomaisessa ympäristössä. Päivän aikana teemme normaaleja kotiaskareita, opettelemme uusia asioita, ulkoilemme, askartelemme ja paljon muuta.

Perhepäivähoito varkaus pieni ryhmäkoko-10

Pieni ryhmäkoko

Lapsiryhmä koostuu neljästä alle kouluikäisestä lapsesta, hoitajan omat alle kouluikäiset lapsen mukaan lukien. Pienryhmän etuina ovat mm. kodinomaisuus, rauhallisuus, omatoimisuuden tukeminen ja lapsen yksilöllisyyden huomioon ottaminen. 

Perhepäivähoito varkaus joustavat hoitoajat-10

Joustava hoitoaika

Kunnallisia perhepäivähoitajia koskeva työaikalaki ei vaikuta yksityisessä perhepäivähoidossa olevan lapsen hoitoaikoihin. Teemme työtämme yrittäjinä ma-pe pääsääntöisesti klo 07 – 17, mutta jokainen hoitaja määrittää oman työaikansa.

Perhepäivähoito varkaus sama hinta kuin kunnallisessa hoitopaikassa-10

Hinta

Varkauden yksityiset perhepäivähoitajat toimivat palvelurahalla. Hakemalla lapsesi hoitoa varten palvelurahan kunnalta, sinulle jää maksettavaksi vain sama määrä kuin kunnallisesta hoitopaikasta.

Sosiaalialan koulutus

Me hoitajat olemme pienyrittäjiä ja meillä on sosiaalialan koulutus. Teemme meille tärkeää työtä ammattitaidolla.

Perhepäivähoito varkaus kokopäivähoito-10

Kokopäivähoito

Yksityisessä perhepäivähoidossa on tarjoalla kokopäiväpaikkoja. Jos lapsenhoitotarpeenne on 35 h/vko tai sen yli, voit hakea hoitopaikkaa yksityiseltä perhepäivähoitajalta. Mikäli tarvitsette lapsellenne hoitoa vain osa-aikaisesti tutustuttehan Varkauden kunnalliseen päivähoitoon.

Perhepäivähoito varkaus varahoito-10

Varahoito

Hoitajan ollessa sairaana tai lomalla varahoito järjestyy tarvittaessa toiselle yksityiselle perhepäivähoitajalle.

Me yksityiset perhepäivähoitajat olemme pienyrittäjiä ja olemme toimineet Varkaudessa jo parikymmentä vuotta. Tarjoamme lastenhoitoa ammattitaidolla!

Scroll to Top