Yksityinen perhepäivähoitaja Varkaus Riikka Kinnunen

Riikka Kinnunen

Käpykangas

Tietoa minusta

Moikku!
Olen Riikka Kinnunen ja perheeseeni kuuluvat mieheni, kaksi kouluikäistä lastani, koira, kissa ja akvaariokaloja. Asumme omakotitalossa Käpykankaalla Varkaudessa.

Koulutukseltani olen yo/lähihoitaja ja  perhepäivähoitajan ammattissa olen ollut jo liki 15v. Olen käynyt ohessa eri liikunta- ja leikkikursseja, varhaiskasvatuksen uusien toimintamallien kouluttautumispäiviä sekä luentoja erityislasten kanssa toimimisesta.

Lapsilähtöinen liikunta ja leikki onkin oman toimintani ja työni perusta.

Talomme takana sijaitsee iso leikkipuisto ja urheilukenttä, jota hyödynnämme viikottain. Kotimme vieressä on myös metsä, jossa usein vietämme omaa pikku metsämörrikerhoa. 

Musiikki ja laululeikit ovat osana arkea ja lasten omat kiinnostuksen kohteet ohjaavat viikko-ohjelman muotoutumista.
Viikoittaisia puuhiamme pääsette seuraamaan myös omalla Facebook sivullani Yksityinen perhepäivähoitaja Riikka Kinnunen. 

Vapaat hoitopaikat

Ryhmäni on tällä hetkellä täynnä, mutta aina voi kysellä vapautuvista paikoista tai varata hoitopaikkaa etukäteen. Tarvittaessa neuvon ja ohjaan kollegoilleni, jos omassa ryhmässäni ei ole tilaa. 

Lemmikit

Kodissamme asustaa lemmikkeinä koira, kissa ja kaloja.

Facebook

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Rastaankuja 15, 78850 Varkaus
044 0220 404
riikka.sarpi@gmail.com

Lapsemme on hoidossa ihanalla yksityisellä perhepäivähoitaja Riikalla. Asioista voi sopia aina hyvässä yhteishengessä hänen kanssaan, ja palaute, puolin ja toisin, on mutkatonta. Perhepäivähoidossa koko hoitajan perhe, eläimet mukaan lukien, on mukana lapseni arjessa. Aivan ihana juttu! Lisäksi olemme välttyneet infektiokierteiltä, koska ryhmäkoko on pieni, jos vertaa vaikkapa päiväkotiin. Hoidossa tehdään paljon juuri niitä mukavia pieniä juttuja (ulkoilu, seikkailut, askartelu, leipomiset, kirjat), mistä pienet lapset tykkäävät!
– Eija

Scroll to Top